Holdbeskrivelser

WOD

WOD (Workout of the day)

WODS holdene er de daglige hold hvor dagens workout køres. Her sikre vi dig en times effektiv træning, hvor du med garanti får sved på panden.

Basic WOD

Dette er holdet hvor du som muligt nyt medlem har mulighed for at komme og prøve CrossFit for første gang. Her vil du blive introduceret for måden vi træner på, og du vil blive kørt igennem din første WOD (workout of the day) Medbring træningstøj og en vandflaske, så er du klar til din første CrossFit time.

Holdet er ligeledes for dig som endnu ikke føler dig helt klar til de daglige WODS hold, eller bare gerne vil bruge lidt ekstra tid på de grundlæggende tekniske færdigheder. Alle kan deltage og workouten vil typisk have en lighed med de som køres på WOD holdet, med enkelte ændringer.

* For deltagelse på holdet, sendes mail til: Kontakt@crossfitikast.dk
* Onsdag er det Basic Familie/Børnehold. Her vil både børn og voksne medlemmer være deltagende.

Team WOD

På Team WOD vil i altid arbejde enten 2&2, eller flere sammen om at gennemføre dagens WOD. Her vil der være god mulighed for at styrke samarbejdet med de andre medlemmer. OG selvfølgelig med garanti for sved på panden.

Benchmark

På Benchmark holdet vil vi arbejde med de forskellige klassiske CrossFit Workouts, som vi med jævne mellemrum vil vende tilbage til og gennemføre. Dette giver en god mulighed for at tracke sit niveau af fitness og se eventuelle fremgange.

Famile/Børnehold

Dette hold er for familier der gerne vil træne sammen med deres børn.
Aldersgrænsen for børns deltagelse på dette hold er 9-14 år. Man er selvfølgelig også velkommen som barn egenhændigt.